2010. október 20., szerda

Hajrá Anna!

KEDVES ERZSÉBETVÁROSIAK!
Szomorúan látom,hogy hátul kullogunk a sorban, ha egy helyi tehetségért kell szorítani.
Valahogy másképp működik ez vidéken... Itt van például a Megasztár. Falvak,városok büszkék szülöttjükre. De mi csak sunnyogunk. Pedig a legapróbb döntős, a 11 éves PELLEI ANNA, a mi büszkeségünk, hiszen az Erzsébetvárosi Általános Iskola 5. a osztályos tanulója. Ennek a kicsi emberkének szüksége van a szeretetünkre, a buzdításunkra, a szavazatainkra. Hajrá kicsi ufó, hajrá kicsi lány! A jövő a tiéd!

Örömmel hallom, hogy kerületünkben egyre többen fognak össze a vörösiszap károsultjainak megsegítésére. A Janikovszky iskolában még a gyerekek is!!!!
A VI.kerületi Teréz templomban jótékonysági koncert lesz, október 22-én este. A bevételt a károsultak megsegítésére ajánlják fel a szervezők. Fővédnök a polgármester asszony.
Követhetnénk a szomszéd kerületet a jóban. Csodálatos templomjaink, és kiváló művészeink nekünk is vannak...
Ne maradjunk le!!!!SEGÍTSÜNK!!!

János csodálatos betlehemet készített mindenki örömére. Bízom benne, hogy az adventi időszakban sokan láthatják majd a Közösségi Házban,

S újabb kisember születik (talán ma?). Isten éltesse Karoláékat! Mamának, babának minden szépet és jót!

Ági nagyon boldog szülinapot! Ne hagyd, hogy a világ lapátra tegyen! Büszke vagyok, hogy ismerlek.

Valaki azt mondta, miért nem keresem a politikusokat. Minek, ha ők másokat keresnek. A kör mindig ugyanaz, én meg ezen a körön kívül álltam mindig. Nem is lesz ez másképp.
De hogy feladat bőven van, azt nélkülük is látom. Megvalósult gondolatom, a "Gondolatkő" is arra késztet: ÁLLJ meg EMBER, NE GYŰLÖLJ, SZERESS.

BÉKÉT ERZSÉBETVÁROS! HAJRÁ ANNA!

egy Önök közül, közületek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése