2011. május 1., vasárnap

Kitekintő - Békét Csepel!

Csepelen hasonló szörnyűségek vannak, mint Erzsébetvárosban.
Például botrányos körülmények között zárnak be iskolát, és szűrik az információt.is. A csepelieknek is elegük van.Csak egy pici kitekintő-
http://csepelujsag.blog.hu/2011/04/28/gyava_nyulak_a_xxi_kerulet_fideszes_vezetoi_eltuntettek_
"Mint ördög a tömjénfüsttől, úgy fél a nyilvánosságtól a XXI. kerület jelenlegi fideszes vezetése. A www.csepel.hu önkormányzati honlapról és a www.budapest21.hu portálról eltüntették az összes képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvét. A Csepel újság kivégzése, a csepel.hu lezüllesztése, átpolitizálása és cenzúrázása, a Fidesz-szócső, a Csepeli Hírmondó magas fokú cenzúrázása és semmit mondása után úgy tűnt, a tájékoztatás szétverésében tovább már nem megy Németh Szilárd polgármester, Borbély Lénárd alpolgármester, Morovik Attila alpolgármester és Ábel Attila alpolgármester. Sajnos, tévedtünk. A négy Fidesz-vezér ugyanis rájött, hogy még ellenzéki korukban tett harcos megnyilvánulásaikat, nyakló nélküli ígérgetéseiket a képviselő-testületi ülések jegyzőkönyveiben fellelhetik az érdeklődő csepeliek és a fideszes vezérek politikai ellenfelei. Kétségtelen, aki beleolvasott, az tudhatja, érdekes dolgokat őriznek a 2006 és 2010 októbere közötti jegyzőkönyvek, nem is beszélve a 2010 októbere és 2011. márciusa között keletkezett iratokról. Ott vannak az üres, SZÁMON KÉRHETŐ fideszes ígéretek, az alattomos fideszes fenyegetések, a csepeliek véleményének semmibe vételéről szóló fideszes, Németh Szilárd, Borbély Lénárd féle mondatok a többi fideszes helyeslésével, az MSZP-sek soha meg nem cáfolt kritikájával.


Az elmúlt napokban MINDEN ELŐZETES FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL, MAGYARÁN SUTTYOMBAN ezeket a dokumentumokat tüntették el az önkormányzat honlapjáról és internetes portáljáról Németh Szilárd és társai. Wass Albert nagy hívei a vitatott múltú író könyvének címét idézgetik úton útfélen párás szemmel: Adjátok vissza a hegyeimet. A csepeliek viszont minden homályosítás, ködösítés ellenére látják, ami a kiszélesedő helyi fideszes téboly mögött húzódik meg, és követelik: az önkormányzat vezetése tájékoztasson tisztességesen és adja vissza a múlt, valamint a jelen dokumentumait; hiánytalanul tegye közzé ismét a képviselő-testületi ülések jegyzőkönyveit."


NOS MIT GONDOLTOK?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése