2011. május 8., vasárnap

VV - nem az a való világ, ez erzsébetvárosi

Az önkormányzat február elsejétől szerződést kötött a Prestige Média Kft-val. Ez az önkormányzat honlapján április 5. óta megtalálható.
A sajtóban megjelent hírek szerint a Prestige Média Kft.-t az a Várhegyi Attila irányítja, aki egykoron a Fidesz pártigazgatója volt és korrupciós ügye miatt volt kénytelen távozni a politikai életből.

Maga a cég, - amely Várhegyi feleségének és a Terror Háza igazgatójának, Schmidt Mária lányának tulajdonában van - az utóbbi időben igen kapós lett.
Milliókat kapnak olyan fideszes vezetésű nagyvárosoktól, mint Pécs vagy Hódmezővásárhely. Illetve februártól Vattamányéktól is. Erzsébetváros polgármestere november végén még cáfolta  az együttműködés hírét, a tényt azonban már feltüntetik. Igaz is, míg a Várhegyi szerződést korábban cáfolták, a Helyi Témát nyilvánosan vállalták. Arról viszont január óta semmi sincs a szerződések között.
Tudom, rebesgetik még rendelőkben is, hogy a Helyi Téma majd átalakul, más lesz a név.stb.
 De a rózsa, bárhogy nevezzük, épp oly illatos...

1 megjegyzés:

  1. Barbara, a Helyi Téma csinált velem interjút, és amikor rákérdeztem a tulajdonosi szerkezetre és a lap irányultságára, akkor azt a választ kaptam, hogy egy magánszemély a tulajdonos, a lap jobboldali irányultságú, de a VII. kerületi Fidesztől semmilyen támogatást nem kap, mert utóbbiak az Erzsébetvárost tekintik saját orgánumuknak.

    Lugosi András

    VálaszTörlés