2013. február 21., csütörtök

Bxsznak a kutyák

Csuda tudja miért, de február tájékán a fideszesek meg a hozzájuk közel állók valahogy a középpontba helyezik a szexet. Persze a no szexet. Nem tudom, talán a tavasz közeledte készteti őket arra, hogy a hálószobánkban kutakodjanak és az átlagpolgár nemi élete után leselkedjenek... Mondom nem tudom. Tavaly ilyentájt a Magyar Családtudományi Társaság és Rónaszékiné erzsébetvárosi fideszes országgyűlési képviselő borzolta a kedélyeket azzal, hogy például káros jelenségnek bélyegezték egyebek mellett a házasság előtti szexuális kapcsolatokat, és az élettársi közösséget. Önjelölt erénycsőszökként maguknak vindikálták a jogot, hogy pálcát törjenek mások családi állapota, nemi hovatartozása felett. A zavaros, kirekesztő gondolatokat később visszavonták, illetve próbálták magyarázni, mitéskihogyanértettírt félre. Az már csak hab volt a tortán, hogy a szexet a házasságon belülre korlátozó mozgalom főnénijének férjéről az Egyenlítő Tv közzétette, hogy facebook oldalán előszeretettel nézegetett lenge öltözetű fiatal lányokat. ..O tempora, o mores!
S most, hogy itt a tél vége, visszaköszön a tavalyi fidesz mores keszeis álruhában. Szerencsére a butaság, az álprűdéria hamar lelepleződött. Hála Kálmán Olgának. Most. De gyanítom, hogy a téma újból is újból előkerül majd. Ki tudja, tán még hálószobaügyi államtitkárt is kineveznek....
Mindenesetre nekem szegény jó néhai nagyanyám szavai jutnak mostanság az eszembe. Mamika istenfélő, keresztény asszony volt, aki 12 gyermeknek adott életet. Soha nem káromkodott, de volt az évnek egy olyan időszaka, amikor mondott valamit, melybe maga is belepirult: Jön a tavasz, b_sznak a kutyák.

2 megjegyzés:

  1. Azok bizony már csak olyanok...ha fogamzásgátlóval művelik nem gond:-)

    VálaszTörlés
  2. Igen. Jól fog mutatni a bohócügyi államtitkár mellett!
    A kutyák meg tényleg ... :))

    VálaszTörlés